Dos milions per a millorar carreteres en l’Hoya de Buñol, la Serranía i la Ribera

Les obres afecten a la CV-425 , la CV-381 i la CV-541

La Diputació de València ha iniciat les obres per a renovar i millorar el ferm d’un total de tres carreteres pertanyents a les comarques dl’Hoya de Buñol, la Serranía i la Ribera, amb un pressupost de 2,1 milions d’euros i un termini d’execució de sis mesos.

Es tracta de la CV-425, al seu pas pels termes municipals de Macastre, Iàtova i Dosaigües (l’Hoya de Buñol); la CV-381, que recorre els municipis de Xiva, Xest (l’Hoya de Buñol) i Xestalgar (la Serranía); i la CV-541, en Tous (La Ribera).

Els treballs projectats per l’àrea d’Infraestructures se centren en millorar i reforçar el ferm, dur a terme la neteja de les cunetes i en la instal·lació de noves barreres de seguretat i senyals tant verticals com horitzontals, per a incrementar la seguretat del trànsit.

Per a reforçar els ferms s’emprarà asfalt no convencional i de poca grossària amb l’objectiu de millorar els processos de fabricació i posada en obra, reduint emissions de CO₂ i transport, i augmentant al seu torn la seua vida útil.

A més d’aquesta renovació, en la CV-425 es millorarà l’accés a la urbanització de la font del Mico en Alborache.

Per a això, es procedirà a la substitució de l’actual intersecció per una altra semi-giratòria tancada, amb carril central d’espera en sentit Buñol, amb la finalitat de facilitar el gir a l’esquerra per a incorporar-se a la urbanització per qualsevol dels dos camins que donen accés. Així mateix, en sentit Alborache, s’ha disposat un carril d’eixida a la dreta per a resoldre la incorporació a la urbanització des de la carretera.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà