Vilamarxant revisa els equipaments de les instal·lacions esportives municipals i escolars

revisio vilamarxant 1

La iniciativa forma part d’un pla estratègic de seguretat en la pràctica esportiva

L’Ajuntament de Vilamarxant ha realitzat una revisió de tots els equipaments esportius (porteries, cistelles, etc.) de les instal·lacions esportives municipals i de tots els centres escolars, indistintament de la seua titularitat. I ho ha fet gràcies a una partida de 4.000 euros habilitada per a tal fi, aprovada en el ple del passat juliol. L’Institut de Biomecànica de València (IBV), que forma part de la secretaria de la Comissió del Consell Superior d’Esports en matèria de seguretat esportiva, ha sigut l’encarregat de realitzar la inspecció.

Així, s’han avaluat  els CEIPs Horta Major i la Pea, el col·legi San Francisco y Santo Domingo i l’IES les Rodanes, així com el Poliesportiu Municipal i el Pavelló Multiusos.

L’objectiu és prendre les oportunes mesures per a millorar la seguretat tant dels adults com dels xiquets que fan us de les instal·lacions esportives. Tal i com ha afirmat el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Vilamarxant, Manolo Bernad, “la millora de la seguretat, accessibilitat, prevenció i modernització de les nostres instal·lacions és un repte que ens marquem des de l’Ajuntament de Vilamarxant”. També el regidor d’Educació, Voro Golfe, s’ha pronunciat al respecte de la inspecció, afirmant que “era necessària per reduir el risc d’accident i millorar la comoditat entre els escolars del nostre municipi que empren este material diàriament”.

Els resultats dels treballs de revisió, que s’han realitzat per primera vegada en les instal·lacions esportives i escolars de Vilamarxant, es coneixeran en un període d’un mes. A més d’esta iniciativa, la regidoria d’Esports treballa en un pla estratègic de seguretat en instal·lacions esportives, que inclou actuacions com la instal·lació de desfibril·ladors, la revisió de totes les instal·lacions elèctriques o millores d’accessibilitat, entre altres.

 

 

No hi han comentaris

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.

logo infoturia roig

InfoTúria Periòdic del Camp de Túria · Calle el Panser, 68 · 46183 · L'Eliana · Tel. 960 218 701

Contacta amb InfoTúria ací

Política de Privacitat i l'Avís Legal del periòdic InfoTúria
Llicència CC 3.0
Segueix-nos en
Associacio de Mitjans Digitals


Dóna visibilitat al teu negoci amb els distints formats de publicitat que t’oferim en el periòdic InfoTúria.

Publirreportatge digital · Publireportatge en l’edició de paper · Video publicitari · Banner digital · Anunci en l’edició de paper

Per a més informació contacta amb nosaltres amb el formulari o en els telèfons
960 218 701 – 615 335 771