Vilamarxant controla el seu transport escolar per a garantir la seguretat dels alumnes

transport escolar vilamarxant

La Policia Local revisa els quatre autobusos que donen servei als centres escolars

La Policia Local de Vilamarxant ha dut a terme durant esta setmana una campanya de controls de seguretat del transport escolar del municipi. La iniciativa forma part d’una campanya especial que organitza regularment la Direcció General de Trànsit a nivell nacional, a la qual s’ha adherit la Policia Local

En concret, s’han revisat els quatre autobusos que donen servei als centres de Primària, Secundària i als alumnes del Col·legi Públic d’Educació Especial Virgen de la Esperanza de Cheste. En estes inspeccions, la Policia ha revisat les autoritzacions i documentació reglamentària dels vehicles, així com també ha verificat les condicions tècniques i els elements de seguretat dels autobusos. Quant als conductors, també s’han controlat que complisquen els requisits especials per a conduir este tipus de vehicles i se’ls ha sotmès a proves de drogues i alcoholèmia.

L’objectiu d’esta acció és la de minimitzar els riscos d’accident i garantir la seguretat dels alumnes. Tots els autobusos i els seus conductors han superat els controls.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà