Oberta la convocatòria per l’adjudicació del contracte de gestió de l’Espai Coworking Vilamarxant

El termini finalitza el 28 de febrer

El Butlletí Oficial de la Província (BOP) ha publicat l’anunci de la convocatòria per l’adjudicació del contracte de serveis de gestió i dinamització de l’Espai Coworking Vilamarxant. Així ho ha indicat el consistori local en un comunicat on ha recordat que es tracta d’un contracte de serveis per procediment obert, atenent a l’oferta econòmicament més avantatjosa i a diferents criteris d’adjudicació i tramitació ordinària.

Pel que fa a estos criteris, l’objectiu valorarà l’oferta que supose un menor preu a pagar per l’Ajuntament. En els criteris dependents de judici de valor, es puntuarà el programa de serveis, el d’activitats i la proposta d’integració i sinergies. El pressupost base de licitació és de 157.300 euros (IVA inclòs) i la durada del contracte és de dos anys, amb la possibilitat de pròrroga per un any mes.

Les ofertes poden presentar-se fins al 28 de febrer al Registre d’Entrada de l’Ajuntament de Vilamarxant.

L’Espai Coworking Vilamarxant és una iniciativa de la Regidoria de Desenvolupament Local. Se situarà al Centre de Formació, on hi ha unes instal·lacions condicionades per dur-lo endavant.

Estos projectes estan ideats perquè professionals de diferents sectors, com ara autònoms/es, emprenedors/es i empresaris/es, compartisquen el mateix espai físic per treballar en les seues idees empresarials. A més, els professionals aprofiten esta situació per intercanviar idees i coneixements.

D’esta forma, des del consistori es pretén ajudar als joves emprenedors/es i empresaris/es locals en els moments inicials de muntar un negoci perquè troben espais de baix cost on poder desenvolupar els seus projectes i rebre assessorament; alhora, es busca que la tasca dels professionals que empren este espai revertisca en beneficis econòmics i laborals per al municipi.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà