Banner papereria Ruiz

Vilamarxant sol·licitarà a Adif la cessió dels terrenys de les antigues vies del tren

Busca adequar-los com a via verda i unir-los a la xarxa cicloturística

L’Ajuntament de Vilamarxant sol·licitarà a l’Administrador d’Infraestructures Ferroviàries (Adif)  signar un conveni de cessió  dels terrenys de les antigues vies del tren al seu pas pel municipi per realitzar una adequació com via verda i unir-los a la xarxa cicloturística de la comarca.

Així ho ha indicat el consistori en un comunicat on ha detallat que ha fet la solicitut a Adif este dijous, en una reunió a la qual han assistit l’alcalde de Vilamarxant, Jesús Montesinos; el regidor de Turisme, Eliseo Sanz; el regidor de Medi Ambient, Manolo Bernad; el tècnic de Medi Ambient, Salvador Villalba; el gerent de patrimoni d’Adif, Francisco Selva; i el tècnic d’Adif, José Luís Argul.

Quan es produïsca la firma oficial, els terrenys passaran a ser d’ús local, inclòs el Pont de Ferro. Després del tràmit, la intenció de l’Ajuntament és adequar-los com una via verda que connecte Vilamarxant amb la xarxa cicloturística de tota la comarca i, més enllà de l’àmbit comarcal, també es podria unir el Parc Natural del Túria amb el Parc Natural de la Serra Calderona.

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.