L’Ajuntament de Vilamarxant sol·licita al SERVEF una oferta per cobrir 4 llocs de treball

Seran per a la Brigada d’Obres i Serveis

L’Ajuntament de Vilamarxant sol·licitarà en breu al SERVEF una oferta d’ocupació pública per cobrir quatre llocs de treball en la brigada d’obres i serveis del consistori amb una durada de tres mesos a jornada completa.

Així ho ha indicat el consistori local en un comunicat on ha destacat que la selecció serà de personal de peó d’obra en general i els requisits sol·licitats són tindre 55 anys o més, estar desocupat o desocupada i inscrit o inscrita en el SERVEF.

A més, l’oferta serà compatible amb persones desocupades de 60 anys o més que, en el moment de la sol·licitud, siguen perceptores del “Subsidi de majors de 55 anys”.

Es tracta d’una convocatòria inclosa en el Pla d’Ocupació 2017-2018 de la Diputació de València, en el qual participa el consistori, i que s’articula a través del SERVEF.

La selecció la farà una comissió de baremació municipal perquè les persones contractades comencen a treballar en el mes d’abril.

Amb esta sol·licitud, l’Ajuntament de Vilamarxant vol ajudar a desocupats i desocupades que formen part d’este col·lectiu de majors de 55 anys a reincorporar-se al mercat laboral.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà