Així és la nova biblioteca de Vilamarxant

biblioteca

Ha obert les seus portes a la plaça de l’Esglesia

La nova biblioteca municipal de Vilamarxant ha obert les seus portes al públic a la plaça de l’Església. Este espai duplica en metres l’anterior de ‘La Cisterna’ on hi havia 19 metres quadrats de lectura infantil i 63 metres quadrats per a adults.

bibliotecEn les noves dependències també s’ha dividit l’espai diàfan de la planta baixa en dues sales. L’àrea d’adults disposa de 77 metres quadrats i la infantil compta amb 70 metres. A més, els usuaris podran accedir a una terrassa on hi ha cadires i taules per gaudir de la lectura a l’aire lliure.

biblioteca3Cada sala compta amb mobles i material de lectura adequat per al seu ús i amb prestatgeries la majoria de les quals estan integrades en l’obra. D’esta forma, l’estança queda lliure per disposar les taules i cadires de forma espaiada.

El trasllat de la biblioteca a este nou espai permet, a més, condicionar una zona dedicada exclusivament a l’estudi en el primer pis. Esta àrea compta amb mobiliari i il·luminació específica i estarà habilitada quan se solucione una xicoteta incidència tècnica.

bilioteca5Els treballs de trasllat s’han aprofitat per millorar la façana i eliminar algunes humitats de l’edifici.

fachada

La biblioteca mantindrà el mateix horari: dilluns, dimarts, dijous i divendres, de 10 a 13 hores i de dilluns a divendres, de 16.30 a 20.30 hores. El material bibliogràfic per a consulta i préstec també es manté.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà