El PSPV-PSOE local organitza una xarrada-col·loqui per abordar la situación actual de l’Estat del Benestar

El Camp de Túria
El passat 28 d’octubre, organitzat pel Grup Municipal del PSPV-PSOE de Vilamarxant, va tindre lloc una xarrada-col·loqui al voltant l’Estat del Benestar que va parlar de temes com l’atenció primària o l’aplicació de la Llei de Dependència.

José García

L’acte comptà amb la participació del Secretari de Sanitat i Benestar Social del PSPV-PSOE, José Ramón Mayans Ferrer, i del Portaveu dels socialistes a l’Ajuntament de Vilamarxant, Jesús Montesinos Oltra.

L’objectiu d’esta xarrada-col·loqui, segons el Grup Municipal del PSPV-PSOE, “era el de crear espais on presentar obertament punts de vista diversos i on poder transmetre quins són els nostres plantejaments per a contribuir a millorar la gestió a les administracions (local i autonòmica), al mateix temps que ens permet rebre les aportacions que ens fan els ciutadans, de les que prenem nota”.

El portaveu socialista ha incidit en què “abordem àrees com l’educació i la formació, la sanitat i els serveis socials perquè considerem que deuen ser la principal preocupació dels governants davant la ciutadania”. Segons Montesinos, “esta actuació contrasta amb la del Govern del PP, per a qui l’Estat del Benestar no és una prioritat: cas contrari no estaríem a la cua del conjunt de les autonomies en els diferents paràmetres que es tenen en compte per a la seua valoració”.

Segons els organitzadors, “és significatiu el retràs en l’aplicació de la Llei de Dependència a la Comunitat Valenciana, privant als ciutadans de fer valdre els seus drets a la protecció social per una llei impulsada i aprovada pel PSOE, fet que no deu ser motiu per retardar la seua aplicació” .

Els socialiste de Vilamarxant han valorat molt positivamente “l’important assistència a l’acte, que denota que malgrat la política propagandística del Govern Autonòmic i Local, els ciutadans són conscients de que moltes coses no es fan bé i també saben que calen canvis de gestors a les distintes administracions”.

 

1 Comment

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.