Comencen les obres dels dos parcs canins de Vilamarxant

En la zona de La Pea i el Camí de la Cosa

El passat dijous van començar les obres per a la realització de dos parcs canins en la zona de La Pea i en l’entrada del Camí de la Cosa a Vilamarxant

El cost d’aquets llocs d’esplai dels gossos, amb 1000 metres quadrats cadascun, serà de 35.000 euros i la finalització està prevista per a principis del pròxim mes de febrer.

Aquestes noves zones per a mascotes comptaran amb bancs per als amos, fonts, papereres i amplis espais perquè els gossos puguen córrer, jugar i gaudir en un recinte tancat.

En el moment de la inauguració, l’Ajuntament de Vilamarxant organitzarà uns cursos gratuïts per a l’educació canina amb l’objectiu d’ensenyar a fer un ús responsable de les instal·lacions.

Amparo Garcia, regidor de Participació Ciutadana,  va assegurar que estos parcs canins són una gran notícia per a Vilamarxant: “Estem molt contents de començar les obres per a donar resposta a una petició que ens va fer la ciutadania a través de les seues propostes en els processos participatius. Estem convençuts que seran unes instal·lacions molt útils per a la població i les seues mascotes”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà