Els xiquets de Vilamarxant celebren el ‘Dia Internacional del Llibre’

L’Ajuntament de Vilamarxant ha  celebrat el ‘Dia Internacional del Llibre’ amb la presentació d’un llibre de lectura infantil i una jornada de Comtacomtes als centres escolars del municipi.

Cristina Lamoncha

Les regidories d’Educació i Cultura del municipi han organitzat diferents activitats per commemorar el ‘Dia Internacional del Llibre’. Aprofitant la celebració d’este dia, l’Ajuntament de Vilamarxant ha presentat el llibre infantil que ha editat amb la col·laboració de la Diputació de València, escrit per l’autora local Loli Llopis. Els alumnes del primer curs de primària han segut els protagonistes d’esta activitat, que ha comptat amb la presència de l’alcalde, Vicente Betoret; la regidora d’Educació i Cultura, Neus Cutanda i l’autora del llibre, Loli Llopis. Els alumnes del CEIP “La Pea”, el CP “Horta Major” i el “San Francisco” y “Santo Domingo” han segut els protagonistes de l’encontre.

Vicente Betoret ha volgut explicar que amb l’edició del llibre ‘Aventures de la xicoteta estrela, en busca de la llum’, “es busca despertar e incentivar entre els alumnes més joves el plaer per la lectura, a més de fomentar que també es puga fer en valencià”. Betoret ha entregar un exemplar del llibre als menuts, i ha destacat “el carácter emprenedor de la nostra autora local”, a qui ha animat a “continuar desenvolupant aquesta important llavor educativa i didàctica”.

 

1 Comment
  1. el pp siempre con la educación. Muy bien, el caminar se demuestra andando y vosotros ya lo habeis demostrado.
    VIVA EL PP DE VILAMRXANT.
    A toda la corporación, gracias por tolo lo que habeis hecho por este pueblo

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà