Vilamarxant busca la millor tomata valenciana

tomata

Se servirà un sopar solidari d’ensalades de tomates presentades al concurs

El pròxim 25 de juliol se celebra a Vilamarxant la quarta edició del Concurs Mundial de Tomata Valenciana, que busca la millor tomata d’esta varietat que es cultiva en l’horta valenciana.

El certamen té com a objectiu el reconeixement i divulgació de la tomata valenciana tant en l’àmbit nacional com internacional. Per este motiu, en el concurs poden participar agricultors residents a Espanya o en qualsevol lloc del món.

Cada agricultor haurà de presentar entre dos i tres quilos de tomates valencianes al jurat, que estarà integrat per professionals del sector que valoraran el sabor, el color, la textura i les dimensions.

Després del lliurament dels guardons, se servirà un sopar solidari d’ensalades de tomates valencianes presentades al concurs, acompanyades de productes de la terra a la Replaça. El donatiu de 3 euros de cadascun dels comensals serà destinat a la Junta Local contra el Càncer.

Per a posar el punt i final a la jornada de promoció de la tomata valenciana, l’Associació de Cantants i Músics de Vilamarxant oferiran als presents un concert de cants africans i góspel.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà