Raquel Rodríguez, de la fruitería Caurín, guanya el Concurs Mundial de Tomata

400 persones van participar en el sopar a favor de la junta local contra el cáncer

Raquel Rodríguez, amb 108 punts, es va adjudicar ahir el primer premi en la quarta edició del Concurs Mundial de Tomata Valenciana, celebrat en Vilamarxant.

Un jurat d’experts, en el qual estaven la regidora Amparo García, i Mireia García, va valorar totes les tomates presentades al certamen, organitzat per l’Associació de Comerciants i Professionals de Vilamarxant en col·laboració amb la Regidoria de Comerç i va acabar seleccionant la proposta de Raquel Rodríguez, de la Fruiteria Caurín de Vilamarxant, situada en la carretera de Pedralba.

Paco Peiró, de la Pobla Llarga amb 103 punts, i Salvador Durá, de Vilamarxant, van ocupar el segon i tercer lloc, respectivament, de la classificació del certamen en el que set participants van optar als guardons.

Els especialistes van valorar el sabor, el color, la textura i les dimensions de cadascuna de les tomates que es van presentar al Concurs Mundial de la Tomata Valenciana, que va gaudir de gran acceptació entre el públic.

Després del lliurament dels premis, més de 400 persones van participar en el sopar en el què es van poder degustar les tomates valencianes presentades al concurs, així com productes de la terra. El donatiu de tres euros de cada comensal va ser destinat a la Junta Local contra el Càncer.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà