Vilamarxant crea un portal d’ocupació per a ajudar als veïns a trobar treball

És una iniciativa de l’AODL i les regidories de Promoció Econòmica i Innovació

L’Ajuntament de Vilamarxant ha creat un nou portal d’ocupació per a ajudar els veïns a trobar treball “d’una forma més ràpida i senzilla”, dins “d’un ambiciós projecte que s’anirà implementant durant el present any i que ajudarà a aconseguir ocupació”.

El nou portal és una iniciativa promoguda per l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local i les Regidories de Promoció Econòmica, Innovació i Comunicació, dirigides per Víctor Sanchis i Xavier Jorge, respectivament. “Sabem que les xarxes socials s’han convertit en una eina fonamental per a la cerca d’ocupació i a Vilamarxant treballarem perquè els nostres veïns puguen aconseguir el seu objectiu de forma ràpida”, va explicar Jorge.

“Escoltem als nostres veïns i sabem que l’ocupació és una de les seues grans preocupacions. I, amb este nou portal, tractarem de facilitar el treball als demandants d’ocupació de la nostra localitat”, va acabar.

Victor Sanchis va posar l’accent en la importància de donar resposta a les necessitats de la població: “Des de l’Ajuntament treballem perquè els nostres veïns puguen entrar o tornar al mercat laboral i tindre un treball”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà