Vilamarxant construirà una nova Casa de la Joventut

casa de la cultura

Comptarà amb una sala multiusos i dos espais destinats a activitats informàtiques i audiovisuals

L’Ajuntament de Vilamarxant construirà una nova Casa de la Joventut perquè els joves del municipi tinguen un espai fix per a realitzar activitats d’oci i formació.

La nova Casa de la Joventut, que es construirà en dos fases, comptarà amb una sala multiusos i dos espais contigus destinats a activitats informàtiques i audiovisuals.

Esta és una de les inversions més importants dels pressupostos municipals de 2020, aprovats pel ple el dimarts, i que suposarà un reforç per a donar resposta a les necessitats de la joventut de Vilamarxant.

Esta important inversió en la construcció de la nova llar juvenil del poble se suma a la recent contractació d’un tècnic per a l’àrea que coordinarà, junt amb el regidor Miguel Navarro, la política de l’Ajuntament en esta matèria. “Esta inversió és el major gest de compromís que té este equip de govern cap als joves de Vilamarxant”, ha afegit.

L’alcalde Héctor Troyano ha comentat que cada euro que s’inverteix en la joventut “repercuteix en el futur a curt termini del nostre poble”. “Volem que els joves de Vilamarxant se senten orgullosos del seu poble per ser referència en polítiques de joventut i, d’esta forma, construïsquen la seua vida en ell”, ha acabat el primer edil.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà