Quasi 30 activitats culturals per animar les nits d’estiu al poble

L’Ajuntament de Vilamarxant, a través de la Regidoria de Cultura, oferirà prop de trenta activitats dins de la nova edició del ‘Mes Cultural’. La programació, que es desenvoluparan del 1 de juliol al 5 d’agost, està dirigida a tots els públics i és gratuïta.

Pau Tineo

Esta iniciativa municipal pretén oferir una alternativa d’oci i entreteniment en els mesos d’estiu, a través del cinema, el teatre, els concerts de música, diversos espectacles i jocs dirigits al púbic infantil, així com tallers culturals i esportius.

Dins d’esta programació cultural tornarà a estar present el ‘Cinema d’Estiu’. La Replaça de la localitat acollirà la projecció de diverses pel·lícules de recent estrena. Per a xiquets i joves s’ha programat un contacontes, un taller d’activitats musicals, una minidisco, una fira infantil, un espectacle amb el títol ‘Chiquijazz’ i la tradicional activitat de jocs populars. Altres activitats, dirigides a tot tipus de públic, seran el taller de doblatge valencià, un taller d’iniciació a la capoeira i un concert de música de càmera.

En esta vuitena edició, els ciutadans podran gaudir de les tradicionals vetlades de playbacks i de teatre a càrrec de les comissions falleres, així com dels concerts de música que oferiran la Unión Artística Musical de la localitat, la Coral “Renàixer”, el cor de les Mestresses Tyrius. Per consultar tota la informació sobre la cartellera d’activitats, es pot visitar la web www.vilamarxant.es o la cartellera informativa que està en els edificis municipals de la localitat.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà