Vilamarxant reforça el dispositiu policial en Setmana Santa i Pasqua

vilamarxant

Es multarà per estacionar en llocs inadequats

L’Ajuntament de Vilamarxant, a través de la regidoria de Seguretat Ciutadana, ha reforçat el dispositiu de vigilància en el terme municipal durant la celebració de la Setmana Santa i la Pasqua per a garantir el compliment de les normes durant estos dies festius.

De fet, una patrulla addicional de Policia Local s’incorpora al servei durant estes jornades per a augmentar el control i la vigilància dels punts amb més presència de visitants. A més, començarà la campanya del personal de Voluntariat Ambiental presencial que visitarà els llocs amb més aglomeració en l’entorn natural de Vilamarxant. Finalment, els membres de l’Agrupació de Protecció Civil també col·laboraran en les labors de prevenció.

Ciro Ferrer, regidor de Seguretat Ciutadana, ha explicat el dispositiu creat per a l’ocasió: “Tots els recursos dels quals disposem treballaran per a garantir la seguretat durant estos dies festius en els quals és comú eixir de les nostres llars per a disfrutar de la naturalesa i el temps lliure”.

“Hem augmentat el nombre de policies locals per a millorar el control del nostre terme municipal. A més, hem treballat en la coordinació de Policia Local i Guàrdia Civil perquè estiga tot previst i puguem donar el servei que el nostre poble mereix”, ha agregat el regidor.

D’altra banda, és important remarcar que només està permés l’aparcament de vehicles en les zones habilitades expressament per a això. Així, els visitants només podran deixar els seus vehicles en el pàrquing de La Pea, de l’Alberg de Les Rodanes, la Pedrera del Rei i a la Casa de Fusta. Les forces de seguretat faran una vigilància exhaustiva per a evitar que es deixen cotxes en zones protegides de l’entorn natural de Vilamarxant.

“La policia local proposarà sancions a totes aquelles persones que estacionen els seus vehicles en llocs inadequats. Els aparcaments estan degudament senyalitzats en La Pea, l’Alberg de Les Rodanes, la Pedrera del Rei i a la Casa de la Fusta, així que preguem a la ciutadania que no deixe els seus cotxes o motos en zones prohibides”, ha indicat Ciro Ferrer.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà