Vilamarxant realitza treballs forestals en la zona de Les Rodanes per a evitar incendis

trabajos forestales vilamarxant

Els treballs estan dins del en el Pla d’Ordenació Forestal de la Generalitat Valenciana

L’Ajuntament de Vilamarxant, a través de la regidoria de Medi Ambient, està desenvolupant treballs forestals als voltants de l’Alberg Les Rodanes i la Bassa Barreta del Paratge Natural Municipal de Les Rodanes per a minimitzar els riscos i millorar la seguretat en cas de produir-se un incendi.

Estes tasques forestals, que pretenen millorar l’estat de la vegetació a través de clarejos, s’emmarquen en el que s’estableix en el Pla d’Ordenació Forestal i compten amb l’aprovació de la Conselleria de Medi Ambient de la Generalitat Valenciana.

Ciro Ferrer, regidor de Medi Ambient, ha explicat que la conservació dels espais naturals del terme municipal de Vilamarxant és “una prioritat”. “Per este motiu, estem duent a terme tasques de prevenció que busquen la millora de l’estat de salut de la vegetació de Les Rodanes”, ha continuat el regidor.

“A més, davant l’arribada de l’estiu i de les elevades temperatures, pretenem minimitzar les conseqüències i riscos si es produïra un incendi en la zona”, ha acabat Ferrer.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà