Vilamarxant llança una campanya perquè els vehicles no superen els 30 km/h

Vilamarxant

Esta mesura estarà vigent en el nucli urbà i el polígon industrial Enchilagar del Rullo

 L’Ajuntament de Vilamarxant, a través de la regidoria de Comunicació, ha llançat una campanya per a evitar que els ciutadans superen el límit de 30 km per hora amb els seus vehicles mentre circulen en el nucli urbà o el polígon industrial Enchilagar del Rullo.

Esta campanya de conscienciació pretén que el municipi es convertisca en un lloc més segur per als vianants, ja que l’excés de velocitat dels vehicles és una de les causes més freqüents en els accidents de trànsit. La reducció de la velocitat tant en el nucli urbà com en la zona industrial permetrà que la ciutadania camine més segura pels carrers.

L’arribada de l’estiu i el bon temps fa que augmente el nombre de vehicles que transiten per la població, però també les persones que passegen o caminen pels carrers, així que és fonamental el respecte als nous límits de velocitat que s’estableixen en 30 km/h en el nucli urbà.

L’alcalde de Vilamarxant, Xavier Jorge, ha incidit en la importància de convertir el municipi en un lloc segur on convisquen els vehicles i els vianants: “Si aconseguim que els vehicles que travessen el nostre poble vagen més a poc a poc convertirem Vilamarxant en un lloc més segur, tant per als vianants com per als conductors”.

“A l’estiu augmenta el cabal de vehicles que passen per Vilamarxant, però també coincideix amb el moment on més vianants passegen pels nostres carrers. És important que convisquen de la millor manera possible i la millor fórmula és el respecte als límits de velocitat dels vehicles en tot el terme municipal, però especialment en el nucli urbà i el polígon, llocs on la velocitat està limitada a 30 km/h”, ha afegit Jorge.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà