Vilamarxant rebrà finançament per modernitzar el comerç local

proyecto europeo comercio local vilamarxant

El projecte està valorat en un total de 106.853,76 euros

L’Ajuntament de Vilamarxant rebrà finançament per a liderar per primera vegada un projecte europeu anomenat ECO SMART Local, valorat en 106.853,76 euros, que pretén modernitzar el comerç local i sostenible durant els pròxims mesos.

La fundació Biodiversitat ha concedit a Vilamarxant la subvenció del projecte ECO SMART Local a través de la línia Empleaverde Mejora, finançat pel Fons Social Europeu.

El projecte ECO SMART Local cerca la transformació digital, modernització i creació de xarxes de comerç local i sostenible amb un import concedit per valor de 106.853,76 €, dels quals l’import del Fons Social Europeu (FSE) és de 70.254,14 € en el marc del programa EmpleaVerde 2020 de concessió de subvencions.

Esta iniciativa, on col·laboren les Regidories d’Innovació i Promoció Econòmica, el Centre d’Emprenedoria i Innovació del Túria (CEI Túria) i l’Associació de Comerciants i Professionals de Vilamarxant, oferirà formació en venda i transformació digital sostenible per a la modernització i millora dels negocis per a obtindre un impacte local i d’última milla, a més d’un assessorament individualitzat en el pla de sostenibilitat de cada establiment.

Xavier Jorge, alcalde de Vilamarxant i responsable de l’àrea d’Innovació, ha destacat la importància d’este projecte: “Serà la primera vegada que Vilamarxant lidere un projecte d’esta magnitud que permetrà importants millores en els negocis locals per a obtindre un impacte en el propi poble”.

Les reunions i viatges realitzats durant els últims mesos a convencions i trobades en l’àmbit nacional i internacional en matèria d’innovació i noves tecnologies estan donant els seus fruits. De fet, existeixen nous projectes que s’espera que vegen la llum en els pròxims mesos que abordaran altres àrees d’innovació i que suposaran una millora en el municipi de Vilamarxant.

Finalment, Víctor Sanchis, regidor de Promoció Econòmica, ha valorat molt positivament esta línia europea: “El projecte ECO SMART oferirà unes eines de gran valor per al comerç local que ens permetrà aconseguir la digitalització del teixit comercial, així com la seua modernització en benefici de la ciutadania”.

En breu, l’Ajuntament informarà les persones interessades del procés que s’haurà de seguir per a participar en esta iniciativa que marcarà el futur del comerç de Vilamarxant.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà