L’Ajuntament commemora el 150 aniversari de Joaquín Sorolla amb un concert

Autoretrat de Joaquín Sorolla
La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vilamarxant ha organitzat un concert amb l’objectiu de commemorar el 150 aniversari del naixement de l’autor valencià. L’acte musical es celebrarà al pavelló municipal d’aquesta població del Camp de Túria el proper 16 de novembre.

I.G.

Durant la primera part del concert s’estrena ‘Sorollesques’, peça per a cor i orquestra, que estarà interpretada per la Societat Musical Poblats Marítims, el Cor Polifònic ‘Vicent Ribes’ de Turís, la Coral Renàixer de Vilamarxant i la Coral ‘Mare de Déu del Roser ‘del Canyamelar.

La composició, que va a càrrec del valencià Vicente Andreu Sanjuan amb textos de José Aledón Esbrí, es presenta baix els títols d’emblemàtiques obres pictòriques realitzades al seu dia per Joaquín Sorolla: ‘Niños en la playa’, ‘Sacando la barca’ o ‘Paseo a la orilla del mar’.

Durant la segona part del concert, aquestes agrupacions musicals interpretaran les peces més representatives de Sarsuela com ‘La Revoltosa’ (R. Chapí), ‘La del Soto del Parral’ (Soutullo y Vert) o ‘Agua, azucarillos y aguardiente’ (F. Chueca), entre altres.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà