Banner papereria Ruiz

Vilamarxant adquireix un equip de mesurament per a vigilar les molèsties sonores generades per vehicles o habitatges

Vilamarxant Soroll

Els equips municipals tindran una eina per a controlar el soroll que es produeix en el municipi

L’Ajuntament de Vilamarxant, a través de la regidoria de Seguretat i Emergències, ha adquirit un equip sonòmetre per a tindre una solució tècnica que permeta mesurar el soroll de vehicles o habitatges i garantir el descans dels veïns de la localitat del Camp de Túria.

Amb esta adquisició, els equips municipals tindran una eina per a controlar el soroll que es produeix en diferents situacions en el municipi i així donar resposta a les queixes veïnals respecte al soroll que es genera en situacions molt concretes.

Els membres de la Policia Local així com el personal de les àrees de medi ambient, urbanisme o industrial han rebut formació per al bon ús d’este dispositiu que ajudarà a evitar les molèsties veïnals.

Ciro Ferrer, regidor de Seguretat i Emergències, ha explicat la importància d’este nou equip de mesurament sonor: “El sonòmetre ens permetrà mesurar el soroll generat per veïns o en habitatges per a actuar si és necessari i així garantir el descans dels veïns de la zona”.

“Volem que la nostra ciutadania disfrute d’un municipi on poder descansar, viure i disfrutar. Per això, este equip de mesurament serà fonamental per al personal de la Policia Local i els tècnics municipals per a gestionar els possibles problemes generats pels sorolls que es provoquen en el nostre dia a dia”, ha afegit Ferrer.

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.