Vilamarxant reuneix més de 10.300 habitants

vilamarxant

La població del municipi del Camp de Túria ha augmentat en quasi 300 persones durant l’últim any

Així, els veïns i veïnes que resideixen a Vilamarxant han passat de les 10.097 persones en 2021 a 10.340 que ho fan en este acabat d’estrenar 2022. La progressió dels últims anys ha sigut a l’alça, encara que el gran increment ha sigut durant els últims dotze mesos.

De fet, de 2019 a 2021 l’ascens de la població havia sigut de 380 persones, mentre que en l’últim any ha sigut d’un total de 243 persones.

Xavier Jorge, alcalde de Vilamarxant, ha mostrat el seu agraïment a totes les persones que han decidit emprendre el seu projecte de vida en la localitat del Camp de Túria.

“Cada vegada són més les persones que decideixen vindre a viure a Vilamarxant per a començar una vida en família. Ser més de 10.340 persones establides al nostre poble resulta un gran impuls per a tots”, ha expressat el primer edil.

“Cada vegada tenim més serveis i recursos que ens converteixen en un gran lloc per a viure i disfrutar. El teixit comercial, la indústria, els serveis per a la ciutadania i el nostre entorn privilegiat són algunes de les raons per les quals trien disfrutar a Vilamarxant i compartir un projecte vital al nostre poble”, ha agregat l’alcalde.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà