Vilamarxant invertirà prop de 500.000 euros en millorar les vies

Estes millores consistiran en l’asfaltat de camins de terra, senyalització i la instalació de papereres

Esta important actuació, que ascendirà a 475.396,93 euros, permetrà millorar diferents vies que necessiten un gran manteniment per a l’ús dels veïns i visitants de Vilamarxant.

Estes millores consistiran en l’asfaltat de camins de terra, reasfaltat de camins amb un asfalt molt antic, senyalització horitzontal i vertical, i la instalació de papereres per a condicionar estes zones.

La Diputació de València, a través del Pla d’Inversions, aportarà un total de 120.353,17 euros, mentre que l’import restant de 355.043,76 euros ho aportarà el Consistori amb fons propis.

Entre les actuacions, es realitzarà una important millora als carrers dels Barris de San José i Santíssim Crist, i en les zones de les urbanitzacions de la Rodana, Monte Horquera, Les Plantaes, La llomaina i Cap Blanc.

Les actuacions que es duran a terme seran:

– Carrer Rodanes (Barri Sant Josep) – Des de carrer Alacant fins al cementeri

– Carrer Trinquet (Barri Sant Josep) – Des del carrer Rodanes fins al camí de Les Plantaes

– Voltants de la Plaça del Pilar (Barri Santíssim Crist) i dels carrers Verge del Pilar, Llibertat i Quart de Poblet

– Camí Algepsar / Yesares (La Rodana). Des del cementeri fins al polígon industrial Enchilagar del Rullo.

– Camí Assagador (Les Plantaes). Des de la carretera de Riba-roja fins al camí de Les Plantaes.

– Camí d’Horquera (Part de baix de Monte Horquera)

– Camí de Cap Blanc des del Corral de la Pedrera

Xavier Jorge, alcalde de Vilamarxant, ha explicat que esta és una gran inversió que solucionarà necessitats de la ciutadania: “Farem un important esforç perquè barris com els de San José i Santíssim Crist en el nucli urbà o en l’extraradi en les zones de Monte Horquera i La Rodana milloren les seues vies i accessos.

“Este és un dels compromisos que he adquirit amb les diferents associació de veïns de les urbanitzacions per a pal·liar el dèficit històric d’inversió en totes les zones millorant l’asfaltat, posant enllumenat solar i instal·lant bateries de bústies”, ha detallat el primer edil.

Mentrestant, Gabriel Castellano, regidor de Camins i Urbanitzacions, ha explicat els motius d’esta inversió: “Apostem per dotar a tots els veïns i veïnes de Vilamarxant dels serveis i infraestructures necessàries. Per això, creiem que esta inversió suposarà un important salt qualitatiu en la vida de la nostra ciutadania”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà