Vilamarxant invertirà prop de cinc milions d’euros en el terme municipal

El Consistori aprova la major inversió de la història en la millora del municipi

L’Ajuntament de Vilamarxant ha decidit invertir un total de 4,7 milions d’euros en la millora del polígon industrial, obres en edificis públics, asfaltat, manteniment, senyalització i il·luminació de camins, carrers, vies de ciclovianants i zones verdes durant l’any 2022.

Els prop de cinc milions d’euros suposaran la major inversió realitzada en la història de Vilamarxant per a renovar, actualitzar i condicionar el terme municipal i els seus edificis.

D’esta manera, es tractarà de solucionar un problema històric que arrossegava el municipi del Camp de Túria des de fa dècades.

En concret, l’equip de govern, liderat per l’alcalde Xavier Jorge, invertirà més de 3,5 milions d’euros en l’asfaltat, adequació, senyalització i il·luminació de carrers, camins, vies de ciclovianants i zones recreatives de Vilamarxant, distribuïdes al llarg de tot el nucli urbà i l’extraradi.

La millora d’accessos a zones disseminades, urbanitzacions i camps, així com l’accessibilitat en el nucli urbà repercutirà en la seguretat de la ciutadania de Vilamarxant i les persones visitants.

“L’objectiu principal d’esta inversió és millorar la qualitat de vida de totes les persones de Vilamarxant. Per esta raó signarem el major pressupost d’inversió en carrers i camins de la història de la localitat”, ha explicat l’alcalde Xavier Jorge.

En esta línia, el primer edil ha explicat que l’Ajuntament “ha mantingut nombroses reunions amb associacions, empreses i professionals de tot el territori per a conéixer les seues inquietuds i necessitats”.

D’altra banda, el Consistori emprarà prop de 700.000 euros en l’adquisició, millora, actualització i posada en funcionament d’edificis públics.

Els centres escolars, la Casa de la Cultura, el Centre Club de Convivència, el Museu, el Castell, la Policia Local, l’àrea recreativa de la Pedrera del Rei, la Bàscula, la Casa de la Joventut o el Trinquet, entre altres, seran susceptibles d’importants millores i renovacions.

Finalment, el polígon d’Enchilagar del Rullo també rebrà la inversió de quasi 400.000 euros amb l’objectiu de convertir esta zona industrial en l’àrea de referència de la comarca del Camp de Túria gràcies a l’arribada de noves empreses i la progressió de les ja instal·lades.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà