Vilamarxant adjudica la Fase II de les obres d’asfaltat de carrers i camins del terme

Alcalde Xavier Jorge junto con el concejal Gabriel Castellano

Estes millores tenen un valor de 407.550 euros

L’Ajuntament de Vilamarxant ha adjudicat les obres d’asfaltat de diversos carrers i camins del terme municipal per un valor de 407.550 euros per a continuar millorant les infraestructures de la localitat i oferir una millor experiència a la ciutadania.

Així, els camins de Cap Blanc, Les Plantaes, accés per Gallent, Algepsars, Els Yesares i el camí que va per davall de la plaça de Monte Horquera seran millorats gràcies al lot 2, el pressupost d’execució del qual ascendeix a 251.474 euros.

Mentrestant, els voltants de la plaça del Pilar -carrers Llibertat, Mare de Déu del Pilar i Quart de Poblet- i del barri San José -carrers Les Rodanes i Trinquet- també patiran avanços i millores després de la seua adjudicació en el lot 1, amb un pressupost de 156.079 euros.

Estos treballs, finançats amb el Pla d’Inversions de la Diputació de València, se sumaran a la primera part del Pla d’Asfaltat dels camins de Les Plantaes i Xiprer, que s’executaran durant estos mesos d’estiu.

Xavier Jorge, alcalde de Vilamarxant, ha explicat que estes millores són “molt importants per al desenvolupament del municipi ja que oferiran resposta a les peticions ciutadanes”.

“Volem millorar el terme municipal i esta segona fase d’asfaltat i camins del terme redundarà en benefici de tota la ciutadania, especialment en els barris del Santíssim Crist i San José, com a les urbanitzacions”, ha agregat el primer edil.

Finalment, Jorge ha destacat que l’objectiu és “anar actuant una darrere d’una altra en totes les zones en les quals pitjor estat es troben, així com en les zones més allunyades del municipi com són les urbanitzacions”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà