Acaben els camins d’Algepsars, Cap Blanc, Gallent i Horquera de Vilamarxant

caminos vilamarxant

Dins del Pla d’Asfaltat i Aquació de camins i carrres

L’empresa adjudicatària ha acabat hui el treball en els camins d’Algepsars, Cap Blanc, Gallent i Horquera inclosos en la segona fase del Pla d’Asfaltat i Adequació de camins i carrers de Vilamarxant i en breu, començarà el treball als carrers del nucli urbà que corresponen al lot dos i que ja està adjudicat. 

Xavier Jorge, alcalde de Vilamarxant, acompanyat pel regidor Gabriel Castellano han revisat les vies que afecten estes zones del terme municipal per a comprovar el bon desenvolupament de les tasques d’asfaltat i adequació. 

El primer edil ha tingut l’oportunitat de confirmar el bon acolliment dels treballs per part dels veïns de les zones afectades. De fet, els veïns de l’extraradi han destacat que estes actuacions suposen un gran avanç per al municipi, ja que faran que la circulació siga més segura.  “Molts llocs de l’extraradi estaven oblidats des de fa molt temps. Ara, gràcies a este Pla d’Asfaltat estem solucionant problemes històrics que apareixien de manera recurrent en cada conversa amb els afectats”, ha indicat. 

“Este pla és el primer pas de moltes més inversions i intervencions com la instal·lació de les bústies, els fanals solars i la senyalització que estic portant junt amb la regidoria d’urbanitzacions que dirigeix Gabriel Castellano i que permetran que els serveis arriben a tots els racons de Vilamarxant”, ha acabat l’alcalde Xavier Jorge. 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà