Vilamarxant prioritza el llenguatge inclusiu en la senyalística

señal vilamarxant

Elena Cortell, regidora de l’àrea, i el seu equip han començat amb el procés

L’Ajuntament de Vilamarxant, a través de la regidoria de Polítiques d’Igualtat, està substituint els termes que estan situats en la senyalística del municipi per termes on es prioritza el llenguatge inclusiu. Elena Cortell, regidora de l’àrea, i el seu equip han començat esta setmana amb el procés.

L’objectiu d’esta campanya, anomenada “Res de “minus”, igual que tu”, és la utilització de termes inclusius que permeten una igualtat real en el llenguatge. D’esta manera, la regidoria pretén fomentar la igualtat real entre totes les persones que formen el municipi de Vilamarxant.

Elena Cortell ha destacat la importància del bon ús del llenguatge per a avançar cap a la plena igualtat: “Tots som iguals i això és el que ha de prevaldre. Vilamarxant, amb la substitució d’estos termes, aconseguirà ser un poble més igualitari i en el qual es faça un ús correcte del llenguatge per a tractar a totes les persones per igual”.

“La campanya “Res de “minus”, igual que tu” és la resposta que realitzem des de l’Ajuntament per a fomentar l’ús del llenguatge inclusiu, que hem d’interioritzar totes les persones que formem la nostra societat”, ha agregat la regidora.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà