El popular Héctor Troyano presenta la seua candidatura a l’alcaldia de Vilamarxant

Héctor Troyano
FOTO: PAU TINEO.

En un sopar amb simpatitzants i afiliats en el Centre Club de Convivència

El candidat a l’alcaldia i membre del govern de Vilamarxant, Héctor Troyano, presentarà oficialment aquest divendres, 27 de gener, la seua candidatura a l’alcaldia sota el lema ‘Troyano 2023’ per a les eleccions municipals del 28 de maig.

Així, l’alcalde del PP durant els dos primers anys d’aquesta legislatura en un govern de coalició amb Ciutadans, revalida la seua intenció de governar els pròxims quatre.

Troyano, acompanyat dels seus companys de partit, desgranarà el seu projecte de govern en un sopar amb simpatitzants i afiliats populars en el Centre Club de Convivència. Aquest argumentari girarà entorn de cinc eixos d’acció principals que englobaran les actuacions i inversions que els membres del grup popular aspiren a dur a terme en els pròxims anys.

Des del PP de Vilamarxant, han assenyalat que el seu objectiu per a la pròxima legislatura és aglutinar una majoria social al poble per a poder posar en marxa un govern en solitari.

“Venen temps difícils i, per això, volem donar-li a Vilamarxant estabilitat i oportunitats per a continuar creixent”, ha destacat el candidat popular. “No podem oblidar que, amb altres governs, hem viscut etapes en les quals el nostre poble ha estat paralitzat i completament inactiu, alguna cosa que amb el PP hem aconseguit canviar”, ha afegit.

El candidat del PP ha assegurat que emprén aquest camí “ple d’il·lusió i amb més ganes que mai de treballar per Vilamarxant”. “Tenim un projecte de govern sòlid, assenyat, fort i pensat per a millorar el nostre poble. I, abans de res, volem un govern que no es perda en qüestions internes, sinó que s’ocupe de les preocupacions de la nostra gent”, ha remarcat.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà