Héctor Troyano (PP): “Tenim un projecte de govern sòlid, assenyat i fort per a Vilamarxant”

hector troyano

Ha fet oficial la seua candidatura a l’alcaldia davant simpatitzants i afiliats

El Centre Club de Convivència de Vilamarxant ha acollit la presentació de la candidatura del popular Héctor Troyano a l’alcaldia per a les eleccions municipals del pròxim 28 de maig. Sota el lema ‘Troyano 2023’, el candidat del PP ha fet oficial la seua intenció de governar Vilamarxant durant la pròxima legislatura, igual que ja va fer entre 2019 i 2021.

L’actual portaveu municipal ha desgranat el seu projecte de govern en un sopar amb simpatitzants i afiliats populars. El seu argumentari ha girat entorn dels cinc eixos principals que aspira a dur a terme durant la pròxima legislatura: benestar i qualitat de vida; millores urbanes i infraestructures; noves oportunitats; seguretat ciutadana; i joventut, cultura i oci.

Durant l’acte, Héctor Troyano ha assenyalat que aspira a “continuar fent polítiques per a la gent del nostre poble”. Però, sobretot, “a poder fer-ho sense les limitacions d’altres partits que ens paralitzen”, ha matisat. Cal recordar, que durant aquesta legislatura, ha sigut alcalde en un govern de coalició amb Ciutadans.

El seu objectiu per a la pròxima legislatura és aglutinar una majoria social per a poder posar en marxa un govern en solitari. “Només tenim dues opcions: o un govern sòlid, assenyat, fort i que sap gestionar, com el que proposem des del PP; o governs de tripartits, lluites internes i encapçalat pels socialistes”, ha reivindicat.

El candidat del PP ha remarcat que la seua vocació per servir al seu poble “és més fort que mai” perquè “per a mi no hi ha major honor en la vida que ser l’alcalde del meu poble, treballar i lluitar per ell és la meua passió i el que realment em fa feliç”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà