Vilamarxant tindrà l’arbre de Nadal de punt de ganxo més alt del món

Este projecte es convertirà en un gran reclam turístic durant els mesos de desembre i gener pròxims

L’Ajuntament de Vilamarxant i el grup Cadeneta han unit les seues forces per a crear l’arbre de Nadal de punt de ganxo més alt del món en les pròximes festes. Este projecte, que es va forjar durant l’últim sopar nadalenc, es convertirà en un gran reclam turístic de la localitat del Camp de Túria durant els mesos de desembre i gener pròxims.

Des de l’organització se sol·licitarà a la ciutadania que col·labore activament amb l’elaboració de quadrets de punt de ganxo, com ja succeïra l’any passat, però amb l’objectiu de construir l’arbre nadalenc més alt del món.

Després de la gran experiència de l’any passat on la ciutadania va col·laborar de manera multitudinària, l’objectiu es converteix en més ambiciós. Així, Vilamarxant s’engalanarà per a viure unes festes nadalenques que seran inoblidables amb un arbre que serà únic.

Xavier Jorge, alcalde de Vilamarxant, ha mostrat el seu total suport a esta iniciativa que sorgeix del grup Cadeneta durant la reunió mantinguda en la vesprada d’ahir a l’Ajuntament.

El primer edil ha destacat que l’esperit d’este projecte és “aconseguir que tota la ciutadania col·labore en una acció coral que veurà la llum en les pròximes festes nadalenques”.

“Estem convençuts que serà un reclam perquè el nostre poble continue sent un referent turístic. A més de les rastreres o el ball dels pastorets tindrem un nou motiu perquè la gent vinga a disfrutar de les nostres gents i entorn”, ha postil·lat Jorge.

Finalment, l’alcalde ha recordat que esta iniciativa permetrà recuperar i promoure una activitat tradicional com el punto de ganxo entre la població més jove.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà