Pirotècnia del Mediterrani de Vilamarxant prepara la Nit del Foc “més gran la història”

L’empresa fundada a 2014 va disparar la mascletà del 12 de març en la plaça de l’Ajuntament

Pirotecnia del Mediterrani, de Vilamarxant, dispará la nit d’aquest dissabte la Nit del Foc amb un espectacle que l’empresa anuncia com “el més gran la història de les Falles de València”.

Aquesta pirotècnia, fundada en 2014, ha preparat un muntatge “de gran envergadura”, amb un front de tret de 200 metres i un espectacle de 19 minuts de duració, en els quals es cremaran quasi 2.000 quilos de material pirotècnic.

En concret es dispararan 7.187 artificis pirotècnics amb l’ajuda de 192 ordinadors de tret sincronitzats des de tres màquines Màster amb un total de 4.105 ordres de tir.

La Nit del Foc comptarà amb 62 efectes i colors pirotècnics diferents, repartits en 27 conjunts, que es podran contemplar amb facilitat des de bona part de les terrasses i terrats de la ciutat a causa del “nodrit peces de gran calibre” que es llançaran.

Segons ha explicat la pirotècnia en un comunicat, l’espectacle començarà amb un contundent pirodigital, que combinarà sons amb focs en diferents altures.

Una vegada finalitzada la presentació, el tret continuarà amb un conjunt d’autèntiques novetats pirotècniques, integrades per peces altes i baixes d’una gran complexitat i definició tècnica.

Al llarg dels 19 minuts d’espectacle es dispararan conjunts més tradicionals i altres de nou disseny per a culminar amb sis minuts finals de ritme vertiginós i contundent per a tancar espectacle de manera rotunda, al més pur estil de Pirotècnia del Mediterrani.

La logística de l’espectacle mobilitzarà sis vehicles, entre furgonetes i camions de gran tonatge, i un total de 19 tècnics experts, capitanejats pel gerent i dissenyador principal de l’empresa, Antonio García Juan, qui acumula 21 anys d’experiència en el sector.

Pirotècnia del Mediterrani va ser l’encarregada de disparar la mascletà de la plaça de l’Ajuntament del diumenge 12 de març, on va oferir un potent tret que va rebre l’ovació de les milers de persones congregades en aquest espai.

Els castells nocturns de focs artificials, que se celebren entre el 16 i el 18 de març, enguany han canviat d’ubicació i es dispararan al costat de la Ciutat de les Arts i les Ciències, en un horari avançat respecte a altres anys.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà