El PP de Vilamarxant posarà en marxa una oficina antiocupació

La formació van aprofitar la visita de Fernando de Rosa per a abordar diferents qüestions en matèria de seguretat

Aquest dilluns, 15 de maig, els populars de Vilamarxant i el seu candidat a l’alcaldia, Héctor Troyano, van rebre la visita de Fernando de Rosa, Senador del Grup Parlamentari Popular. La visita va girar entorn d’un dels temes que en l’actual legislatura han intentat posar en relleu amb diferents mesures orientades a millorar la qualitat de vida de la ciutadania, partint de la implementació d’una sèrie d’actuacions que perseguien oferir una major seguretat.


Aprofitant la visita del senador, els regidors del PP i el seu candidat a l’alcaldia van abordar una qüestió que ha anat adquirint major urgència i que, d’acord amb el seu projecte de futur, persegueix atallar una qüestió que es perfila com a problemàtica. Es tracta de l’ocupació, un assumpte en el qual els populars de Vilamarxant es mostren ferms: “tolerància zero enfront de l’ocupació il·legal”. És per això que, aquest dilluns van presentar i van debatre amb Fernando de Rosa la seua intenció de dur a terme un projecte per a la creació d’una Oficina antiocupació: “per a nosaltres, combatre l’ocupació és fonamental. Volem que la nostra població se senta segura cada vegada que es va de les seues cases, que no tinga por de tornar i trobar que han ocupat les seues llars”, explica Troià.


La proposta es presenta com una mesura innovadora, que aposta per actuar en els casos en els quals es detecten ocupacions en habitatges del municipi. No obstant això, aquest primer esbós del que serà l’Oficina antiocupació no sols contempla l’actuació quan es detecte una ocupació il·legal, sinó que també té un caràcter preventiu que persegueix anticipar-se a aquestes situacions, avançant-se al problema i oferint una solució: “no podem esperar a actuar quan es detecte l’ocupació, el nostre objectiu és previndre-la”, comenta el popular de Vilamarxant.


La seguretat ha sigut un element central per a Partit Popular i en la seua gestió governamental, tant que en els últims anys els populars han apostat en ferm perquè aquest siga un dels eixos centrals del seu programa, també per a les eleccions del pròxim 28 de maig. I és que, amb una gran part de la seua població vivint en urbanitzacions i disseminats allunyats del nucli urbà, continuar treballant per a garantir la seua seguretat, i la de la resta de la ciutadania, és imprescindible: “la seguretat de la gent ha de ser una prioritat, sense seguretat no hi ha llibertat”, va afirmar Héctor Troyano.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà