L’Ajuntament convoca una beca de formació per al desenvolupament del Projecte de Modernització Local Estratègica

La beca, destinada a enginyers en Telecomunicació, s’engloba dins del programa de pràctiques formatives de la Diputació

L’Ajuntament de Vilamarxant ha convocat una beca formativa en el Departament de Noves Tecnologies i Modernització per a la realització de pràctiques, en modalitat de postgrau. Els requisits són ser menor de 35 anys, estar empadronat en un municipi de la província de València i ser graduat en Enginyeria de Telecomunicació i TIC.

La beca forma part del Programa de Pràctiques Formatives de la Diputació de València, que té l’objectiu de facilitar un context d’innovació per al desenvolupament d’aspectes essencials de la formació de l’aspirant, alhora que el seu treball i creativitat reverteixen en benefici de la localitat, especialment en la seua modernització i actualització tecnològica.

L’aspirant formarà part de l’equip que impulse el Projecte de Modernització Estratègica, que té com a objectiu prioritari agilitar i facilitar les gestions administratives internes, així com l’accés dels veïns a tràmits i informació municipal.  

Les sol·licituds d’aquells interessats hauran de presentar-se per registre d’entrada en les oficines de l’Ajuntament de Vilamarxant o a través de la seua seu electrònica, fins al pròxim 24 de gener.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà