La nova ‘targeta ciutadana’ permetrà pagaments i gestions en tota la localitat

La iniciativa naix de les AMPAS dels col·legis Horta Major, La Pea i Sant Francisco i Santo Domingo, de l’IES Els Rodanes i de l’Associació de Comerciants de Vilamarxant

Els veïns de Vilamarxant podran pagar, tramitar i accedir a tot tipus de serveis a través d’una sola targeta que unifica l’accés a serveis municipals, la tramitació de documentació administrativa local i la realització de qualsevol tipus de pagament en comerços locals. Són les funcionalitats de la nova targeta ciutadana.

La iniciativa naix de la proposta de les Associacions de Pares i Mares (AMPA) dels col·legis Horta Major, La Pea i Sant Francisco i Santo Domingo, així com l’IES Els Rodanes, al costat de l’Associació de Comerciants i Professionals de Vilamarxant (ACPV), que han treballat junt la de l’Ajuntament de Vilamarxant per implementar el projecte.

Aquests col·lectius han mantingut, al costat del regidor de Comerç i Noves Tecnologies, Eliseo Sanz, una reunió per a organitzar els terminis d’execució, establint el calendari i procediment per a la seua adopció entre les entitats implicades.

La targeta funciona gràcies a la plataforma desenvolupada per PAY[in], que lideren dos veïns de Vilamarxant, i que ofereix aplicacions en la gestió de pagaments i accessos tant a nivell comercial com a administratiu.

La targeta ciutadana es troba en una primera fase, dirigida únicament a les AMPA i a la ACPV amb l’objectiu de desenvolupar el seu correcte funcionament i veure les potencialitats de la plataforma Pay[In] en l’escenari local.

En aquest sentit, es van a introduir una sèrie de descomptes econòmics als associats de les diferents AMPA locals per a realitzar compres en els comerços locals adherits.

L’objectiu és que en el futur s’estenga a més associacions i que puga ser adoptada per l’Ajuntament en els seus propis serveis, a més de servir per a l’obtenció de bitllets de tota la xarxa de transport públic de Ferrocarrils de Generalitat.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà