Alumnes de primària del col·legi Horta Major visiten l’Ajuntament

L’equip de govern de Vilamarxant ha donat resposta a les preguntes dels estudiants que han visitat el saló de plens i la Policia Local

Els alumnes de quart de primària del col·legi públic Horta Major de Vilamarxant han demostrat que volen saber tot el que passa en la seua localitat durant la visita a la casa consistorial i els principals edificis municipals.

La primera parada ha sigut els despatxos en els quals treballa diàriament l’equip de govern, moment en el qual els alumnes han fet les seues primeres preguntes als regidors de Edicació, Cultura i Benestar Social, Voro Golfe, així com al d’Agricultura, Indústria, Comerç i Noves Tecnologies, Eliseo Sanz, per a tindre més tard una entrevista directa amb l’alcalde de Vilamarxant, Jesús Montesinos.

“¿En què es treballa?”, “¿com funciona l’Ajuntament?,” “¿per a què serveix?” i “¿com ajuda als veïns?”. Han sigut algunes de les qüestions que els alumnes han preguntat, donant clars signes del seu incipient interès en el dia a dia de l’administració local. A més, cal destacar la seua especial preocupació en l’abandonament d’animals.

Així mateix, els alumnes del col·legi Horta Major han conegut els departaments de l’Ajuntament fins a arribar al Saló de Plens, on han emulat el funcionament d’una sessió plenària.

La Policia Local ha sigut una altra de les parades, on els xiquets han mostrat especial interès en com els agents defensen a els veïns.

Donada l’experiència tant dels estudiants, com del personal del consistori, l’Ajuntament va a seguir fomentant aquests programes de visites perquè nous alumnes puguen entrar a la qual és també la seua casa.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà