Vilamarxant assumeix la vicepresidència de l’associació ‘La Immediata’

lainmediataLa localitat exercirà les labors de vicepresidència i representació de la institució dos anys

L’Associació de Municipis vinculats a ‘La Immediata’ de la qual forma part Vilamarxant des de la signatura de la seua acta fundacional el passat 27 d’abril, ha celebrat la seua primera assemblea general, en la qual ha sigut triada per exercir la vicepresidència.

Durant un temps de dos anys, Vilamarxant desenvoluparà les labors representatives de la vicepresidència de l’associació, al costat de la presidència que ha recaigut en Riba-roja de Túria.

En aquesta primera sessió de l’associació que reuneix a les localitats unides por el sistema de trinxeres heretades de la Guerra Civil Espanyola, declarades com a Béns Immobles de Rellevància Local por la Llei de Patrimoni Cultural Valencià, s’han establit les primeres divisions de treball.

En concret, l’assemblea ja ha constituït les comissions de treball política i tècnica, es dir, l’equip que haurà d’encarregar-se d’iniciar les polítiques i unitats d’actuació, recuperació i difusió dels treballs que es van a desenvolupar: inventari patrimonial, sensibilització i conscienciació ciutadana o l’organització de visites guiades com a punt de partida per a la construcció d’un sistema i model de ecoturisme.

Amb aquest objectiu, l’assemblea ja ha establit el calendari de tota la serie de sessions ordinàries i de reunions de les comissions de treball, per a garantir els terminis de compliment dels objectius marcats.

D’aquesta forma, Vilamarxant es converteix en «un important interlocutor» en una institució que li va a permetre comptar con un garant institucional per a la conservació del seu patrimoni natural i cultural, i amb un impulsor important al desenvolupament del seu model turístic d’interior més sostenible, natural i ecològic.

No hi han comentaris

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà