La moció socialista per instalar una antena de telefonia mòbil, frenada amb la negativa de l’equip de govern

L’agrupació socialista de Benissanó va presentar, el passat 12 de juny, una moció en què sol·licitava que es feren uns estudis per instal·lar una antena de telefonía mòbil al municipi, donada la situación de falta de cobertura que hi ha a certs punts del municipi, però la negativa dels dirigents municipals (del PP) ha fet que la proposta no prospere.

José García

En la seua moció, explicaven els socialistes de Benissanó que hi han notables dificultats a certs espais del municipi per poder comunicar-se amb els telèfons mòbils, “fet que es pot corregir amb la instal·lació d’una antena de telefonia mòbil en el terme municipal”.

En la seua proposta, els representants del PSOE explicaven que la millor solució per acabar amb la problemática de la falta de cobertura al poble és “redactar una ordenança que regule amb tota precisió la instal·lació d’antenes de telefonia mòbil en el nostre municipi, establint formes de protecció tant per als veïns com per al medi ambient, incloguent-se possibles impactes visuals”.

Segons els socialistes, també cal “fer un estudi, per part dels serveis tècnics de l’Ajuntament, per establir la millor ubicació de la antena de telefonia móvil” i finalment és necessari “facilitar la instal·lació de la antena de telefonia mòbil”. Tota açò, afigen estes fonts, “des del compromís i la defensa del Medi Ambient i pensant especialment  en la salut dels nostres veïns”.

La proposta de l’oposició no va prosperar perquè l’equip de govern va votar en contra. Argumenten els dirigents locals que eixa solució implica una important despesa económica i que la situació actual de l’economia de l’Ajuntament fa inviable eixe tipus d’inversions.

Des del PSOE es replica que esta solució no suposa cap inversió: “L’informe el fan els tècnics municipals, fet que no implica cap despesa; i el muntatge i instal·lació de la antena la fa la empresa de telefonía mòbil, que no combren res per fer-ho. Nosaltres pensem que la negativa de l’Ajuntament de Benissanó es deu a la seua voluntat de no acceptar cap proposta feta des de l’oposició, encara que siga positiva per al poble”.

 

2 Comments
  1. Y luego aún dicen que como es el pueblo del Conseller Serafín, auí en Benissanó tenemos de todo. De nada, eso tenemos, que por no tener no tenemos ni cobertura para los móviles.

  2. Oye, oye,¿me oyes?…. Parece que no hay cobertura. Espera que canvie de sitio… ¿ahora me oyes?…..tampoco. Espera que salga a la calle…. ¿y ahora? ¿tampoco? Desisto.

Respon

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.