EUPV critica que el Palau de les Arts, “concebut per a representacions d’òperes, es convertisca en saló de bodes”

La candidata d’EUPV a la presidència de la Generalitat Valenciana, Marga Sanz, ha manifestat que la decisió que el Palau de les Arts, “teòricament concebut per a la representacions d’òperes”, òbriga ara les seues portes a la “celebració de bodes” a partir d’aquest estiu.

José García

Esta decisió, segons Sanz, “demostra la situació de desesperació per intentar cobrir econòmicament el manteniment d’este edifici, executat per un preu desorbitat de 1.000 milions d’euros, amb sobrecostos espectaculars i amb una programació de temporada sota mínims. És el resultat patètic d’una política faraònica i embogida”.

Sanz ha criticat durament l’ús que li se va a donar al Palau. “Al final, en el complexe de la Ciutat de les Arts i les Ciències, tot acaba igual: obrint les portes al benefici de les butxaques privades i a espectacles absolutament elitistes. I a les proves ens remetem: des de les discoteques de l’Umbracle, les passarel·les de moda de l’Àgora, les competicions d’hípica i ara les bodes en el Palau de les Arts, les quals, no ho dubtem, no seran accessibles per a les butxaques de tots els ciutadans”.

La candidata d’esquerres lamenta que la política cultural del PP “siga esta: recórrer a la reconversió del Palau en una sala de banquets de boda, en lloc de promoure el seu ús entre els ciutadans, creant una programació ampla i per a tots els públics, amb preus raonables”, ha assenyalat.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà