La Pobla rebrà 404.000 euros del Pla Cooperació Municipal

L’Ajuntament destinarà els diners de la Generalitat i la Diputació a inversions i despesa corrent

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona ingressarà en les arques municipals 404.000 euros del Pla del Fons de Finançament de les Entitats Locals. Els diners es destinaràn a aquelles partides que es consideren més necessàries, tant en inversions com en despesa corrent.

El Pla del Fons de Finançament de les Entitats Locals està impulsat per la Generalitat Valenciana i cofinançat per les diputacions de València i Castelló, el que possibilitarà que els municipis d’estes dues províncies reben el doble de diners, 202.000 euros de cada administració.

Cada municipi rep un fix al qual se li suma una quantitat en funció del nombre d’habitants. En el cas de la Pobla de Vallbona ingressarà 404.000 euros.

Amb el Pla del Fons de Finançament de les Entitats Locals, els municipis valencians deixen de ser els únics que no comptaven amb un fons de finançament autonòmic i que només rebien els diners que aplegaven de l’Estat.

A més es tracta d’un ingrés que es consolida en el temps el que suposarà un ingrés fix cada any en els comptes municipals. Açò permetrà incorporar-lo en la previsió de pressupostos i poder preveure a què es destinaran.

La regidora d’Hisenda, Iris Marco, destaca la importància d’este pla: “enguany ens suposarà un ingrés extraordinari per als pobles que no esperàvem i que sempre són necessaris. A més, la Generalitat posa fi una discriminació que patíem els municipis valencians que érem els únics de tot Espanya que no rebíem el suport de l’administració autonòmica”.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà