El 70% dels veïns i propietaris s’oposen a les compensacions econòmiques que ha fixat l’ajuntament de Llíria pel PAI

Els veïns i propietaris de la zona de la Sima de Safareig podran pagar fins a un 20% més del preu que es va establir quan es va produïr la licitació d’aquest PAI, denúncia la ‘Coalició Compromís’.

Cristina Lamoncha

Paco García Latorre, portaveu del grup ‘Compromís’ en Llíria, afirma que ja va advertir els propietaris en el ple d’aprovació del PAI que el preu fixat en la licitació no era el definitiu, ja que sobre el mateix, l’ajuntament de Llíria i l’agent urbanitzador podien incorporar nous elements que podrien fer augmentar el preu final d’urbanització.

Davant d’aquest possible increment de fins un 20% en el preu, prop del 70% dels propietaris de la urbanització de La Sima de Safareig, ha presentat un recurs de reposició davant del ple municipal. Allò que volen es que es mantinga la proposta que se’ls va fer inicialment des de l’oficina de gestió urbanística municipal (AMIGU). Al ple municipal, segons comenta Paco García, la majoria del PP va rebutjar la proposta.

En la seua denúncia davant del consistori edetà, els afectats han apuntat que els preus “són desproporcionats i abusius”. Per això, els propietaris han anunciat que una vegada reben les liquidacions provisionals, buscaran un taxador oficials per a intentar contrarrestar l’augment del preu de l’ urbanització.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà