Coalició Compromís reclama a la Conselleria d’infraestructures que s’executen accions per netejar zones amb males herbes

El Camp de Túria
El portaveu edetà de la formació política Coalició Compromís, paco Garcia, ha reclamat a l’equip de govern local (liderat pel popular Manuel Izquierdo) que s’efectuen treballs de neteja viària a diverses zones de la localitat que están “plagades de males herbes i matolls”.

José García

Segons denuncien des de la Coalició Compromís de Llíria, “al carril-bici que hi ha junt a la CV-35, males herbes i matolls están envaint la la calçada per on han de circular les bicicletes. I eixa mateixa situació es veu a diverses rotondes, l’estat de les quals deixa molt que desitjar”.

Per a Garcia, “estos llocs s’han convertit en terrenys plens d’escombraries seques, on s’està reduïnt la visibilitat i s’està creant un gran perill, atès que pot convertir-se en lloc de refugi per a animals que poden posar en risc als conductors, o acabar provocant incendis, ja que a més s’acumulen a la zona residus de tot tipus”.

“La situació és tant exagerada que en casos les escombraries ocultes fins i tot escultures situades dins de la rotonda, o espècies sembrades en el seu moment com els baladres o espècies aromàtiques, i fins i tot les oliveres”, insisteix el portaveu de la Coalició Compromís a Llíria.

Segons Garcia, “esta deixadesa, per part de l’empresa concessionària, és inacceptable, ja que va a cobrar centenars de milions d’euros pel manteniment d’’unes vies que estroben en mal estat, perquè el manteniment sembla ser inexistent.

Per tot açò, des de la Coalició Compromís s’ha fet un requeriment a la Conselleria d’infraestructures “perquè es facen efectius els treballs de manteniment de la CV-35 i els seus voltants, ja que tot els marges, mitgeres i accessos estan convertits en polvorins d’herbes seques, amb els riscos que això comporta, sense la imatge deplorable que es dona a turistes i veïns”.
El Camp de Túria

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà