Programació Llíria Jove

La Regidoria d’Educació, Joventut i Infància de Llíria ha presentat la seua programació per a l’últim trimestre de l’any, amb activitats d’oci, tallers i programes formatius basades en el respecte a l’entorn en diversos àmbits i a la igualtat.

D’una banda, dins de la Xarxa d’Infància, ha organitzat tallers de compostatge, reciclatge, consum responsable, tolerància o de rap contra el racisme, entre altres. En eixa mateixa línia, i com a Ciutat Creativa de la Música de la UNESCO, s’oferixen tallers de creativitat artística que es desenvoluparan durant tot el trimestre. 

Igualment, des de Llíria Jove s’han preparat tallers permanents per al curs 2020-2021, que donaran començament al mes de novembre, i en coordinació amb el Departament d’Educació: Programa d’Emocions, Taller de Ciència Divertida i Taller d’Igualtat. 

A més, l’àrea d’Educació ha posat en marxa dos nous programes amb derivació professional dirigits a la infància i l’adolescència: Suport Educatiu i Hàbits Saludables.

També s’ha apostat en la programació per donar eines de formació a les persones joves. D’esta manera, es podrà participar en el curs d’Educador/a de Menjador o Ambiental.  

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà