L’enllumenat nadalenc arribarà fins al Santuari de Montiel

mercado navidad benaguasil

L’Ajuntament de Benaguasil programa activitats de Nadal del 8 de desembre al 8 de gener

La programació de Nadal de Benaguasil arrancarà demà 8 de desembre amb l’encesa de l’enllumenat nadalenc dels carrers i del Santuari de Montiel, una de les novetats d’enguany.

El programa d’activitats es desenvoluparà durant tot el mes de desembre i fins al 8 de gener. Una de les novetats de la programació serà la fira d’atraccions que del 8 al 10 de desembre s’instal·larà en l’Avinguda de Montiel.

L’oferta es completa amb la Fira d’Europa i el mercat nadalenc del 16 al 18 de desembre amb música nadalenca, jocs per als més xicotets, tallers infantils, a més de demostracions de tallers d’artesania, i la visita de Papa Noel i del patge real.

Una altra de les iniciatives que es desenvoluparà durant les festes nadalenques és l’escola de Navidaddel 26 al 30 de desembre, dirigida a xiquets de 3 a 12 anys entorn de les diferents tradicions nadalenques amb tallers manuals i activitats lúdiques.

cartel benaguasil

Amb la finalitat d’oferir alternatives d’oci saludable durant les vacances als més joves, l’Ajuntament ha organitzat els dies 26 i 27 de desembre en el Centre de la Joventut la I Fira Gamer amb PS4, Nintendo Switch, XBOX One i llocs de Realitat Virtual.

També s’ha organitzat el Torneig de Futbol Sala en les instal·lacions del complex esportiu, del 28 al 30 de desembre.

El programa d’activitats es completa amb la Fira de Reis del 2 al 8 de gener, una jornada infantil en la Plaça el 4 de gener i la Cavalcada de Reis el 5 de gener.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà