Teatre a l’Eliana: Plagi, de Rodolf Sirera

La campanya Anem al Teatre 2019 a l’Eliana continua aquest dissabte 23 de març a l’Auditori Municipal amb la comèdia ‘Plagi’ de la companyia Ornitorrincs, amb la direcció de Rebeca Valls i Edison Valls i la interpretació de Diego Braguinsky, Silvia Valero i Jairo Carrasco.

Després de l’èxit obtingut en el teatre Micalet de València, aquest dissabte arriba a l’Eliana l’obra de Rodolf Sirera, creador de sèries com Amar en tiempos revueltos, Amar es para siempre, o La catedral del mar.

Diego Braguinsky, molt conegut pel públic de l’Eliana, posseeix una gran trajectòria com a autor, director i actor de teatre i televisió amb papers en Hospital Central, o l’Alqueria Blanca entre altres.

Plagi és una obra d’intriga, amb dosi de comèdia. La trama, que ens compta com un escriptor sense insipiración (Diego Braguinsky) rep la visita d’una suposada periodista (Silvia Valero), ens porta a una successió de girs argumentals que sorprenen el públic i el mantenen pendent durant tota l’obra.

La funció donarà començament a les 19.30 i les entrades, amb butaques numerades, ja es poden adquirir en la web www.elientrada.es, al preu de 7 euros la general i 5 la reduïda. La següent cita de Anem al Teatre serà el dijous 4 d’abril, amb la representació de Cinco horas com Mario a càrrec de la cèlebre actriu Lola Herrera.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà