Exposició fotogràfica del projecte ‘Una cistella al Sàhara’

sahara camp de turia

El passat mes de desembre, una expedició edetana va emprendre camí al desert del Sàhara a través del projecte solidari ‘Una cistella al Sàhara‘, impulsat per l’Ajuntament de Llíria. Durant set dies, es van desenvolupar activitats de formació a la infància dels poblats sahrauís a través del bàsquet.

Totes les vivències viscudes durant este viatge es recullen ara en l’exposició ‘Una cistella al Sàhara’, que es podrà visitar a l’edifici Multiusos, des del 4 de maig. A les 19 hores, es realitzarà una recorregut relatat per la mostra, en què els membres de l’expedició explicaran la seua experiència als assistents que podran descobrir com és la vida als assentaments sahrauís. 

En finalitzar el recorregut per l’exposicióa, es realitzarà un concert solidari en què es recolliran donatius en forma de material (esportiu, escolar, per als habitatges…) i en metàl·lic, amb l’objectiu de recaptar fons per realitzar una segona edició del projecte ‘Una cistella al Sàhara’.

El concert, organitzat per l’ONG Sàhara Lliure Paterna i l’Escola de Bàsquet de Llíria, realitzarà un recorregut musical per algunes peces tradicionals de la música africana amb el cor de Veus del Túria, que presentarà el projecte ‘Africant… veus amb Àfrica’.

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.