Folkestiu 2019 a Bétera

El 18, 19 i 20 de juliol arriba a la plaça del Mercat de Bétera el Folkestiu 2019, la mostra d’estiu de música i cultura popular. Tres dies sense descans i amb una programació multidisciplinària, per a tota la família, amb música en directe i tallers.

Aquesta huitena edició del festival, arrancarà dijous, a les 20 hores amb un homenatge als artesans del mocador de la Festa de la localitat i acabarà amb la presentació del disc Tariq, d’Andrés Belmonte i Efren López, un camí d’anada i tornada entre la música àrab i la tradició valenciana.

Divendres 19, a partir de les 19.30 hores, hi haurà un taller pràctic d’espardenyes i altres sabers tradicionals. Després del sopar popular, el festival comptarà amb els artistes Pep Gimeno Botifarra i Ahmed Touzani, amb l’espectacle “De banda a banda del Mediterrani”.

Per acabar, dissabte 20 des de les 19.30 hores, és celebraran jocs tradicionals de carrer. A continuació sopar de “pa i porta”, un correfoc amb un ritme trepidant i una gran posada en escena i per a tancar el Folkestiu, ball de plaça amb Rascanya, després de la mitjanit.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà