El Emmanuel torna al Clarín 100 anys després de la seua estrena

La Banda Primitiva de Llíria celebra el Nadal amb la representació del drama sacro-líric ‘El Emmanuel’ de Vicente Nicolau, amb partitura de l’edetà Miguel Asensi 100 anys després de la seua estrena absoluta, el 25 de desembre del 1819.

“Enguany es commemoren 100 anys de la seua estrena, coincidint amb la celebració del bicentenari de la Banda Primitiva” explica el president, José Luis Pérez. “Així que enguany era el moment de representar sí o sí este drama amb música i veus en directe”.

El drama sacro-líric ‘El Emmanuel’ es va recuperar l’any 2016, quan es complien cent anys de la seua estrena, gràcies al treball de Miguel Cerezo, José Alamà; encara que va ser l’any 1819, quan es va reestrenar l’obra en la seua versió completa.

Les representacions d’‘El Emmanuel’ tindran lloc el dissabte 21 de desembre, a les 22 hores; i el diumenge 22 de desembre, a les 19 hores, amb la direcció artística de Paco Ibáñez i la direcció musical del mestre Javier Enguídanos Morató.

La posada en escena comptarà amb decorats creats per mapping i projeccions, actualitzant la representació a la tecnologia del segle XXI.

Les entrades estan ja a la venda a la secretaria de la Banda Primitiva de Llíria, amb un preu de 8 euros per als socis i 10 euros per als no-socis.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà