Cita amb la Sant Silvestre Solidària de Llíria

Solidaritat i esport tornaran a unir-se a Llíria en la VII Sant Silvestre, que se celebra el 26 de desembre, organitzada per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament edetà i amb la col·laboració de la Federació del Comerç. La cita serà a les 20 hores i la prova es disputarà sobre un recorregut urbà d’aproximadament 3 quilòmetres, amb eixida i meta a la plaça Major.

La recaptació benèfica anirà destinada íntegrament a Creu Roja Espanyola, que atén grups socials vulnerables, entre els quals es troben les dones, les famílies en dificultat social, les persones desocupades o lesmajors.

Els dorsals solidaris es poden adquirir per 1 euro en els punts habilitats: Free Phone Partidors, Twinner Edeta Running, Ca Susi, Muebles San Miguel, Parròquia de Sant Francesc i la Llar del Jubilat. En el repartiment d’estes inscripcions col·laboren l’Associació Tyrius i els festers de Sant Vicent, Puríssima i Remei. També és possible apuntar-se en la mateixa eixida fins a una hora abans de l’eixida de la  prova.

La Federació del Comerç de Llíria entregarà un premi a la millor disfressa individual i un altre a la col·lectiva, dotats cadascun amb un val de 30 euros per a comprar en el comerç local.

Llíria Jove ha preparat un taller de disfresses per als més menuts, des de les 18.30 hores en la plaça Major. 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà