Bétera impulsa la Setmana de la Dona

La Regidoria de Dona i Igualtat ha preparat per a la setmana del 2 al 8 de març un programa d’activitats amb motiu del Dia de la Dona que començaran diumenge 1 de març amb el Concert Carmina Burana que oferirà l’Orfeó Universitari de València a l’Auditori Casa de la Cultura amb cors d’Alemanya, Lituània i Polònia.  

El 2 de març a les 10 hores tindrà lloc la Caminada per la Igualtat i un videoforum que projectarà el curtmetratge “Humana, el cos” organitzat per Curtmetratges per la igualtat i impartit per Formació Coeducació a les 18 hores a l’edifici annex de Casa Nebot.

El saló de plens de l’Ajuntament acollirà el dimarts 3 a les 18 hores la presentació de l’associació de dones “Nou Començar el dia” creada recentment per a la integració de la dona musulmana en la societat i la lluita per la igualtat.

“Beneïda i Apoderada” amb aquest títol Mila Soriano realitzarà un taller dimecres 4 de març a les 10:45 hores a l’aula xicoteta de l’edifici annex de Casa Nebot.

El dijous 5 començarà amb una excursió a València a les 10 hores organitzada per Asociación Amas de Casa Tyrius. El preu de l’activitat és de 21 euros i la venda de tiquets es realitzarà en la seu social de l’associació. A la vesprada serà protagonista la música gràcies als cors de l’Escola del Centre Artístic Musical de Bétera que delectarà a tots els assistents amb “Escoltem els dónes” a l’Auditori de la Casa de la Cultura.

El 6 de març a les 9.30 hores es realitzarà una excursió a l’església de Sant Nicolás, Santos Juanes i el Museu de la Seda de València. A la vesprada, a les 19 hores en el Saló de Plens de l’Ajuntament, l’Associació Dons Progressistes de Bétera organitzarà “La composició també és cosa de dones amb la pianista Laia Bernard García”.

A les 21.30 hores se celebrarà el sopar reivindicatiu per la commemoració del 8 de Març i es realitzarà el lliurament dels VII Premis a la Dona Treballadora Emprenedora 2019 de Bétera i la lectura i manifest a favor de les dones.

El dissabte 7 de març´la Regidoria de Dona ha preparat el matinal esportiu “Bétera Fit” en l’Albereda amb activitats de bodi attack, sh’bam i bodi balanç amb els instructors María José del Barri, Leo de Souza, Vicente Campos i com a convidats Gaspar Tarín i Lola López. També el dissabte a partir de les 9:30 hores els alumnes dels centres educatius realitzaran un mural en el poliesportiu sota el lema ‘Tu com jo, jo com tu’.  

La fi de la Setmana de la Dona arribarà el diumenge 8 de març tots els veïns tindran l’oportunitat de participar en la manifestació de València. A les 17 hores es realitzarà en el Saló de Plens de l’Ajuntament una conferència a càrrec d’Amparo Pacheco titulada “Ser musulmana a Espanya hui: una mirada des de dins”.  Al seu torn, l’Associació PROCASA DONA realitzarà una exposició de dibuixos realitzada pels alumnes del municipi del 30 de març al 10 d’abril a l’Ajuntament vell.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà