Marató de Lectura en la plaça La Primitiva de Serra

cartel serra

Serra celebrarà la Marató de Lectura el 24 d’octubre en la plaça de la S.M La Primitiva marcada per la covid-19 que ha fet adaptar les activitats d’este projecte que enguany arriba a la seua cinquena edició.

La V Marató de Lectura Camp de Túriaels Serrans reuneix a sis pobles de les dos comarques en un projecte avalat per la Diputació de València a través del SARC.

Els participants estaran agrupats per cursos i necessitaran d’inscripció prèvia per controlar l’aforament, es mantindran les distàncies i es seguiran les mesures de seguretat.

Les activitats començaran a les 11 hores amb els tallers de saquets d’aromes, papiroflèxia i viseres.

Seguirà un jam de lectura, enguany sobre textos escrits per dones.

cartel serra

La biblioteca mantindrà el seu espai per presentar les novetats literàries i la informació de les activitats. El contacontes Carles Cano serà l’encarregat de fer l’animació lectora per als més menuts.

L’acte acabarà amb un sorteig de llibres i l’entrega del premis dels concursos de fotografia Serra, un poble que llig, Haikullibres i Bookface que es podran votar durant la celebració de la marató.

També, amb motiu de la Marató de Lectura, s’ha convocat el tercer concurs de microrrelats d’àmbit intercomarcal a més de la celebració d’un taller online d’escriptura creativa a càrrec d’Ana Añón.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà